Kategori: Uncategorized

Grundlæggende tillid

Grundlæggende tillid er tillid til, at der er “nogen eller noget”, der lytter til det, der kommer til live gennem dig. Du er en kanal for bevidsthed, der har noget unikt, at tilbyde verdenen. Du er et unikt vers i universets store digt, du er..

Alkymi

Alkymi er på den ene side er en forløber for vores moderne kemi, altså viden om fysiske materielle processer. På den anden side har det vist sig, at de gamle Alkymister havde meget dybe indsigter i sjælelige og mystiske processrer. Kort sagt går sjælelig Alkymi..

Overskudsopmæsksomhed

I biblen står der, at Gud skabte verdenen på 7 dage. Faktisk kun på 6 dage. Den 7. dag var hviledag. Og hvorfor skulle Gud have en hviledag? Det skulle han for ikke, at blive opslugt af sit eget skaberværk. Den 7. dag, hviledagen, var..

Supramental kommunikation

Ud af evnen til, at se og lytte rent udspringer erfaringen af levende visdom. I livet sker udvikling først og fremmest ved, at man lærer sin sandhed at kende i direkte udveksling med andre. Når der dannes et “VI”, der inkluderer rum og stilhed så..

I dialog med kroppen

Bestemte følelser eller handlinger var engang så konfliktfyldte at udtrykke, at vi måtte lære at stoppe dem, eller opgive dem. På et tidspunkt i løbet af vores udvikling lærer vi faktisk at kontrollere vores kropslige impulser og følelser med vores tænkning. Vi lærer at sige..

På ferie eller på rejse

Mange der vil på rejse nøjes med at tage på ferie det ukendte er lige over dørtærsklen lige i yderkanten det er bare at stoppe op og krydse måske bliver du frastødt af det ukendte hvilke søuhyrer gemmer sig i fremmede farvande eller havfruer al..