Jeg er elevator optimist

Drømte i nat om en mand, der gav mig dagens glose “Elevator optimisme”. Jeg hygger mig virkelig med det ord. Han var interesseret i neurologi og ville gerne lære mere om “elevator optimisme”.

Der kan være bål og brænd på de nedre etager (i det autonome nervesystem og i den implicitte hukommelse). Og vi kan tage elevatoren op og ned.

Det er klart, at vi kan være elevator optimister ved, at holde os oppe på penthouse planet og lade ildebrænden brede sig for neden, men det er naturligvis ikke så godt for bygningen. Det er på den anden side en fin ting med en elevator så vi kan hæve os op over de dramaer, der lever på de kropslige instinktive, følelsesmæssige planer. Vi kan så køre ned og mødes der, hvor det brænder og vi kan sammen køre op igen for, at se på og tale om, hvad der sker. Måske kan ilden bruges til at opvarme bygningen. Jeg er “elevator optimist”.

Leave a reply

Your email adress will not be published. Required fields are marked*