Supramental kommunikation

Ud af evnen til, at se og lytte rent udspringer erfaringen af levende visdom. I livet sker udvikling først og fremmest ved, at man lærer sin sandhed at kende i direkte udveksling med andre.

Når der dannes et “VI”, der inkluderer rum og stilhed så begynder vi, at føle grundlæggende tillid til det som er og sker. Ud af tilliden opstår evnen til, at se og lytte klart. Derfra udspringer erfaringen af levende visdom.

Der strømmer meget mere information mellem mennesker end vi ved. Hvis du var en radio lytter du måske altid til P3, og er slet ikke klar over, at du ejer en langbølge radio, der kan modtage langt finere signaler. Bare prøv, at dreje på din indre tuner og se, hvad du kan modtage og hvad, der er din melodi, i et bestemt møde.

I det dybe hvor supramental kommunikation opstår afklæder vi sandheden efter hånden som den folder sig ud – i mødet mellem os. Vi beslutter os for, at gå med det der opstår. Vi slipper det vi kender og følger med. På den måde lader vi os lede, uden af lede efter noget. Det er sådan eventyret starter…..

Det er måske ukendt, men det er også nemt. Fordi det altid er nyt kan du ikke være god eller dårlig til det.

Da Galilei i 1600 tallet bragte videnskabelige facts frem, der pegede ud i universet mod en mere relativ forståelse af mennesket på jorden, blev han forfulgt af inkvisitionen.

Det han sagde, truede den eksisterende verdensforståelse på liv og død. Godt, at han udviklede teleskopet, så det kunne bruges til, at se ud i universet og synliggøre det han pegede på.

De fleste kan genkende, at mennesket er gået igennem en udvikling fra at være dyr, til at være følende og tilknyttet væsen, til at være et abstrakt tænkende og reflekterende menneske.

Mens vi var identificerede med, at være følende væsener kunne vi ikke forestille os, hvordan det ville være, at være abstrakt tænkende mennesker. Spørgsmålet er:

Hvad er vores forestående, igangværende bevidtshedsmæssige udviklingsskridt? Med hvilken slags kommunikation kan vi fremme bevidsthed i relationer?

Leave a reply

Your email adress will not be published. Required fields are marked*